PORCELLÀNICS

Demo Image
NEOLITH

NEOLITH

Neolith és un material resistent als raigs ultraviolats emesos paper sol, de manera que als colors no patiran cap tipus d'alteració amb el pas del temps, això el converteix en un material idoni per a espais exteriors que estan exposats al sol llargues hores al dia. A més el porcellànic Neolith, no permet la filtració de líquids, és Molt Lleuger i és resistent al foc i a les altes temperatures.

Si vol mantenir el seu porcellànic Neolith com el primer dia pot Fer-ho, ja que és resistent ALS agents químics que fan servir als productes de Neteja.

El porcellànic Neolith combina Diferents Característiques tècniques que li aportin una infinitat de solucions en Diferents espais, ja siguin interiors (taulells de cuina i bany, escales, paviments de terres, etc.) com a exteriors (sol, façanes, escales, revestiments de parets , etc.).

Noelith by Thesize es fabrica amb gruixos de 12 mm i en Diferents Laminats de: 5 + 3 i 5 + 5 mm.

PRODUCTES I COLORS DE NEOLITH
Demo Image
Overly

DEKTON

El Dekton és un material d'última generació que està conformat per matèries primeres que tradicionalment es van emprar per fabricar vidre, porcellànics i quars. Ha estat desenvolupat per la marca Cosentino gràcies a la tecnologia TSP, un procés en el qual s'acceleren els canvis metamòrfics que naturalment pateixen els minerals en ser exposats durant mil•lennis a alta pressió i altes temperatures.

Se li denomina superfície super compacta perquè la seva porositat és pràcticament nul•la. A més, amb aquest material, es creen grans superfícies d'una grandària enorme, una cosa gairebé impossible d'aconseguir amb materials naturals. El Dekton a més es fabrica amb un gruix molt fi, doncs això dóna versatilitat per poder recobrir amb ell tota mena de superfícies sense afegir un pes excessiu, i a més dóna un aspecte homogeni (sense juntes ni talls) que s'integra perfectament amb la resta de materials del lloc.

És una opció idònia per a les taulells de cuina i illes, banys, parets,paviments, escales i altres superfícies de treball. No es deteriora amb l'ús de productes químics, pel que és ideal per a zones que requereixin una especial freqüència en la higiene.

Principals característiques:
Grans formats.
Gruixos de 8 mm., 12 mm. i 20 mm en funció dels requisits de l'obra.
Versatilitat de formats.
Alta resistència a l'abrasió.
Alta resistència a la flexió.
Excel•lent estabilitat dimensional, juntes reduïdes.
Resistència al gel - desgel.

PRODUCTES I COLORS DEKTON


Demo Image
Overly

LAMINAM

Laminam és una superfície d'elevat nivell tecnològic que ofereix prestacions excepcionals en tots els àmbits d'aplicació : construcció , decoració i disseny d'interior.

Gràcies a les seves revolucionàries propietats físiques i mecàniques, laminam és ideal com a revestiment extern, aplicada en sistemes de façana ventilada i en la requalificació d'edificis amb excel•lents resultats en l'estalvi energètic.

Per la perfecta planicitat de les lloses i la seva facilitat d'ús, laminam és un material amb qualitats arquitectòniques i creatives úniques per a la decoració i el disseny d'interior.

Laminam , autèntica pell, sempra com a revestiment de parets i sòls en habitatges i espais comercials, com a superfície horitzontal personalitzada per a taulells de cuina i mobles de bany, bancs d'espais públics , taules d'exterior, i com a superfície vertical per a portes i parets divisòries.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS DEL MATERIAL


Resistències Als atacs químics.
Resistències Al desgast.
Elevada Resistència a la flexió.
Hidro - Repel•lent.
Resistència al Foc.
Resistència als canvis bruscos de temperatura.
Superfície Higiènica.
Inalterabilidad Cromàtica.
Resistència als raigs Raïm.
ressò - Compatibilitat i reciclable.
resistència a les taques.
Simple neteja amb aigua calenta corrent.


PRODUCTES I COLORS LAMINAM


Demo Image
Overly

LAPITEC

Lapitec® és una pedra sinteritzada innovadora de «cos complet», en plaques de gran format, que combina el valor estètic amb les grans i enormes propietats físiques i mecàniques, combinant el potencial del porcellànic tècnic amb la consistència, la capacitat de transformació, l'elegància i la naturalitat dels colors i acabats típics de la pedra natural.

ÉS XXL
Lapitec® es produeix en plaques de mida XXL de 3365 x 1500 mm i està disponible en (gruix) calibrats de 12,20 o 30 mm. Gràcies als seus 5,05 m2 per placa, Lapitec® és la superfície de material sinteritzat més gran disponible al mercat, ideal per a revestiments de gran format.

ÉS VERSÀTIL
Lapitec® pot transformar-se en els més variats productes de construcció i decoració, i en les dimensions sol·licitades pel dissenyador. En ser un material de «cos complet» i fàcil de treballar, es pot utilitzar per infinites aplicacions: des de revestiments gran format de parets interiors i exteriors a sòls, des de taulells de cuina a façanes ventilades.

ÉS NET
La superfície Lapitec® no conté porus, és impermeable, no es taca i és resistent a l'assentament de bacteris i floridura. A més, es neteja fàcilment amb aigua tèbia i un drap.

ÉS ETERN
Lapitec® és un producte resistent a la corrupció del temps i el clima, resistent als àcids, bases i solvents, de gran duresa, resistent a l'impacte i l'abrasió, incombustible, resistent a la congelació, insensible a l'acció degradant dels raigs UV . A més, és totalment resistent a esgarrapades.

ÉS NATURAL
Lapitec® es produeix respectant el medi ambient i al consumidor, ja que no conté cap tipus de resines, ni derivats del petroli, és antibacterià i és un material completament inert.


PRODUCTES I COLORS LAPITECDemo Image
Overly

TECHLAM

Porcellànic amb tan sols 3 mm de gruix i un pes de 7.1 Kg / M2, TECHLAM® es presenta en panells de fins a 1 x 3 metres, donant infinitat de solucions en l'arquitectura i interiorisme gràcies a les seves dimensions, color i les seves característiques tècniques de durabilitat, higiene i facilitat de col·locació.

TECHLAM® pot ser utilitzat en diferents aplicacions: revestiments i paviments, fogons, mobiliari i façanes ventilades..


TECHLAM® també s'utilitza per a taulells de cuines i banys.

Taulells que no es cremen i que no perden el seu color: l'exclusiva tecnologia dels taulells de cuina fabricades en porcellànic TECHLAM® garanteix la seva durabilitat i resistència a la calor directe, mantenint-les sempre com el primer dia i protegint els seus colors. Les característiques pròpies del porcellànic fan d'aquest material l'opció perfecta per al seu ús quotidià a la cuina. TECHLAM®

PRODUCTES I COLORS TECHLAM: